Gitarplukk – En side

Hvilken gitarist vil ikke spille med sine egne trykte gitarplukk? Vi har de i forskjellige størrelser som passer deg perfekt, men da med eget trykk. Siste opp enkelt bilder, logoer eller legg til tekst med vår online designer.

Onlinedesigneren er tilgjengelig på venstre side av denne siden. Kan du ikke designe gitarplukkene via nettdesigneren? Da kan vi lage et design for deg, så kontakt oss først.

Trykkede gitarplukker er også ideell for å markedsføre arrangementet ditt. Eller hva med å promotere ditt eget band ved å dele ut de spesialtilpassede valgene?

Mulighetene er endeløse! Så bestill dine egne gitarplukk nå.

Min bestilling

Tykkelse

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av celluloid og er ideelle for å spille gitar. Du kan velge mellom en rekke tykkelser.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,46 mm – 0,60 mm – 0,71 mm – 0,88 mm – 1,00 mm – 1,20 mm og 1,50 mm.

Farge
Vi trykker for øyeblikket hvite bassgitarplukker. Disse valgene er også tilgjengelige i fullfargetrykk, og vi kan skrive ut kantløse. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.