Mukautettu kitara – akustinen

Kr. 1859

Suunnittele nyt oma kitarasi omilla kuvillasi. Ei vaikeaa kalvoa, joka sinun täytyy liimata itse, tai yksinkertaista tarraa. Painamme kitaran omalla painatuksellasi ja saat kitaran painettuna ja valmiina soittamaan.

Käytä vain online-suunnittelijatyökaluamme. Lataa kuviasi ja/tai lisää tekstejä. Aloitamme sen kanssasi! Tulostus on tehty HD-laadulla.

Mukava antaa, mutta vielä mukavampaa saada lahjaksi. Ihanteellinen lahja jokaiselle kitaristille tai mainosmateriaaliksi brändillesi/bändillesi.

Kitara
Jos haluat lisätietoja kitarasta, napsauta alla olevaa välilehteä tarkistaaksesi kaikki yksityiskohdat.

Min bestilling

Beskrivelse

TÄRKEÄ:
Saat meiltä vahvistussähköpostin, joka sisältää todisteen mukautetusta kitarastasi hyväksymistä varten 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos et saanut tätä todistetta, tarkista, että annoit oikean sähköpostiosoitteesi ja tarkista myös roskapostikansiosi.

Kun olet vastaanottanut ja hyväksynyt mukautetun kitaran, se voi kestää jopa 10 arkipäivää, minkä jälkeen toimitusaika toimitustavastasi alkaa.

Olkaa kärsivällisiä!
Jokainen tilaus on räätälöity ja käsin valmistettu, ja pyrimme tekemään tilauksesi oikein ja täydellisesti ensimmäisellä kerralla.

Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.