mer informasjon

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 30-08-2022

EgenGitarPlukker (Us) driver https://egengitarplukker.com (Site). Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og avsløring av personlig informasjon vi mottar fra brukere av nettstedet.

Vi bruker din personlige informasjon kun for å tilby og forbedre nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen.

Informasjonsinnsamling og bruk

Når du bruker nettstedet vårt, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til navnet ditt (“Personlig informasjon”).

Logg data

Som mange nettstedoperatører samler vi inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker nettstedet vårt (“loggdata”).

Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll (“IP”)-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene på nettstedet vårt du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene og annet statistikk.

I tillegg kan vi bruke tredjepartstjenester som Google Analytics som samler inn, overvåker og analyserer dette.

Media
Hvis du laster opp bilder til nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Kommunikasjon

Vi kan bruke din personlige informasjon til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller reklamemateriell og annen informasjon som er nødvendig for å få det beste resultatet på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med små mengder data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Som mange nettsteder bruker vi “informasjonskapsler” for å samle inn informasjon. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av nettstedet vårt.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen trer i kraft fra (legg til dato) og forblir i kraft med unntak av eventuelle endringer i bestemmelsene i fremtiden, som vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre personvernreglene våre når som helst, og du bør sjekke disse personvernreglene med jevne mellomrom. Din fortsatte bruk av tjenesten etter at vi har lagt ut endringer i personvernreglene på denne siden vil utgjøre din bekreftelse på endringene og ditt samtykke til å overholde og være bundet av de endrede personvernreglene.

Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg enten via e-postadressen du har gitt oss, eller ved å plassere en fremtredende melding på nettstedet vårt.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.