Øredobber – trykte valg

EgenGitarPlukker er vi stolte av å presentere vårt nyeste skaperverk: øredobber med trykte gitarplektere. Disse unike smykkene gir gitarister og musikkentusiaster en helt ny måte å uttrykke sin lidenskap for musikken og fremheve sin personlige stil.

Våre øredobber er prydet med nøye utvalgte gitarplektere som du kan tilpasse med dine egne bilder, logoer eller tekst. Dette gjør det mulig å bære med stolthet dine favoritttekster, bandnavnet eller en spesiell melding. Hver sett er laget med presisjon og tilbyr en iøynefallende uttalelse.

Disse øredobbene er ikke bare en hyllest til musikken, men også en flott gave til musikkelskere i livet ditt. Enten de brukes på scenen, ved spesielle anledninger eller som daglige tilbehør, er våre øredobber med trykte gitarplektere et symbol på din kjærlighet til musikken. Design ditt unike par i dag og la lidenskapen din skinne!

Materiale: Metall/jern

Min bestilling

  • Total

Beskrivelse

Øredobber – trykte valgProduksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av celluloid og er ideelle for å spille gitar. Du kan velge mellom en rekke tykkelser.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,60 mm.

Farge
Vi trykker for øyeblikket hvite bassgitarplukker. Disse valgene er også tilgjengelige i fullfargetrykk, og vi kan skrive ut kantløse. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.