Informasjon om NFC Guitar Picks

Hva er NFC?

Teknikken som er involvert er villedende enkel: utviklet fra teknologi for radiofrekvensidentifikasjon (RFID) fungerer en NFC-brikke som en del av en trådløs kobling.

Når den er aktivert av en annen brikke, kan små mengder data mellom de to enhetene overføres når de holdes noen få centimeter fra hverandre.

Det er veldig enkelt! Hvis du bestilte NFC Guitar Picks, vil vi legge til en egendefinert URL til NFC-brikken som er i gitarplukkene.

Du kan spille med gitarplukkene som vanlig, og når du flytter mobiltelefonen over gitarplukken, vil du se en popup / eller den vil direkte åpne en app som Spotify.

Ja, det er mulig. Selv etterpå trenger vi ikke gitarplukkene lenger for å endre til URL som du legger til med bestillingen. Vi har videresendings-URL-er og kan endre URL-en.

Så for eksempel: Du ønsker å gi fansen din spesiell tilgang før showet ditt, vi kan lede dem til eksklusivt innhold. Når showet er ferdig, kan vi endre URL-en slik at fans kan sjekke opptakene av showet.

Nei, du kan virkelig ikke føle NFC-brikken i gitarplukkene. Vi prøvde forskjellige sjetonger i et par år, og du føler det ikke, så du kan spille gitar som aldri før.

Foreløpig har vi tre forskjellige tykkelser: 0,88 mm – 1,00 mm og 1,20 mm. Vi prøver å legge til 0,71 mm senere i år.

Vi kan enkelt legge til en URL til gitarplukkene dine, når du skanner gitarplukken vil den videresende deg direkte til den spesifikke URLen. Dette kan være alt, registrer deg for et nyhetsbrev med eksklusivt innhold på nettstedet ditt.

Vi kan til og med endre URL-en etterpå. Hvis du vil, kan vi til og med gi deg innloggingsdetaljer slik at du kan endre nettadressen til gitarvalgene i bulk med innholdsstyringssystemet vårt.

Hvis du har en ny video du vil promotere, kan vi legge den til i NFC-valgene våre. Når folk skanner gitaren, velger du videoen, og de kan se det nye klippet ditt eller spesialmeldingen til fansen din.

Det er virkelig eksklusivt, og du får publikum koblet til sosiale medier med en gang.

Trenger du flere Instagram-følgere eller mer interaksjon med publikummet ditt? Skann NFC Pick og de besøker Instagram-kontoen din direkte.

Ikke mer bruk av vanskelige navn eller tagger. Bare skann NFC-valgene og få tilgang til Instagram-kontoen din.

Er det ikke flott at du kan gi fansen en eksklusiv forhåndsvisning av et album eller singel? Legg til et NFC-valg i albumet ditt for eksempel.

Når folk skanner NFC Pick, kan de få eksklusivt materiale fra albumet som klipp eller ekstra sanger.

Eller bare send dem til det nyeste albumet ditt på Spotify for å lytte.

Gi bort NFC-valgene under en konsert eller turné, og folk kan direkte se om de vant noe som en VIP-opplevelse eller backstage-pass.

Du kan ekskludere 10 NFC-valg, for eksempel for å gi spesiell tilgang til en skjult side på nettstedet ditt. Hvis de skanner, ser de direkte hva som vinner.

Gi fansen din tilgang til eksklusivt innhold på nettstedet ditt. Eller la dem se eksklusive opptak fra din siste tur. Det er alt mulig med våre NFC-valg.

Så når du er ferdig med å spille gitar på scenen, kast NFC-valgene dine og la fansen nyte opplevelsen din på scenen.

Ta kontakt med oss, så sender vi deg en e-post innen 24 timer.

Våre NFC-gitarvalg