om oss

Vår kjærlighet til musikk

OwnGuitarPicks har vært aktiv siden 2007 i musikkbransjen. Spesielt for skreddersydde bandmerchandising som hakker, stropper og trommer.

Regissør Michael Kenis ønsket å bestille personlige gitarplukk til vennene sine som spiller i et band. Dette viste seg ikke å være lett. Til slutt endte han opp med et australsk selskap. Michael bestemte seg for å inngå et samarbeid med dem ved å bygge et nettsted der folk fra Holland kunne bestille plekter med trykk. “Leveringstiden var tre til fire uker”.

Bildene, som ble påført ved hjelp av putetrykk, var OK, men noe kornete. Og på hvert gitarvalg var det alltid navnet på det produserende selskapet. Noe som er uakseptabelt hvis du vil ha noe helt tilpasset. For å promotere selskapet sitt henvendte Michael seg til mange musikkbutikker og musikere. Slik klarte han å sikre seg kjente navn, hvor den første var den nederlandske sangeren Ilse de Lange.

Han tok også kontakt med gitaristen fra Adeles band og sendte ham noen smakebiter, noe som ga ham en entusiastisk reaksjon. Under en konsert på Ziggo Dome i Amsterdam ga Michael personlig gitaristen ordren.

Til Adele hadde han en rekke plektre i gave med et barndomsbilde av henne på forsiden og navnet hennes på baksiden. “Når du først er i musikkverdenen/-industrien, begynner ting å snøballe.” Foruten Adele leverer Michael ikke bare til AC/DC, Kiss, Coldplay og Kensington, men også til Sony Music, KPN og War Child. Michael: “For øyeblikket har jeg forhandlere i Tyskland, Sveits, Sverige, Frankrike og USA. For å betjene alle på nettet har jeg nettsider på forskjellige språk.

Min kunnskap om SEO (Search Engine Optimization), søkeord og Google-optimalisering kommer godt med her, selv om jeg har sagt farvel til jobben som webdesigner og dedikert meg fullt ut til firmaet mitt EigenPlectrum.» Om natten får Michael de beste ideene for flere produkter og skriver dem ned Nå trykker han også på pickguards (skrapeplater) til gitarer.

Videre kan du gjennom DutchPicks bestille alt slags tilbehør, fra plekterkjeder og plekternøkkelringer til gitarstropper og visittkort med utpressbare gitarplekter/plukk. Band som Coldplay, Kiss, AC/DC, men også plateselskapet Sony Music og en organisasjon som War Child er bare noen få navn som det nederlandske selskapet DutchPicks leverer sine produkter til.

Navnet på selskapet betyr “egen gitarplukk”, og det er det det handler om: unike tilpassede plektre.

Eier Michael Kenis har kommet langt: “Du må treffe noen støt i veien, før du vet nøyaktig hva du vil.”

13 år

aktiv i bransjen

+1.000.000

plukker ut et år

4.98/5

Kundevurdering

Michael Kenis - Director

CEO

Michael Kenis

Jasmijn Kenis - Director

CEO

Jasmijn Kenis

image 2

UX Designer

Robin van Dongen

Din lidenskap er vår lidenskap!

Oppdag verden til EgenGitarPlukker.com

Referanser Blogg Ta kontakt med