Custom Card Picks – 4Picks

Det tilpassede kortet ditt har alltid med deg i lommeboken! Det er mulig å tilpasse disse gitarvalgene nå. Sjekk vårt online designerverktøy til venstre på denne siden. Last opp bildene dine og legg til en tekst, klikk på legg til i handlekurven når du er ferdig og vi begynner å skrive ut dine personlige kortvalg.

* Hvis du designer begge sider, vil vi trykke begge sider av kortet. Hvis du laget den ene siden, er den andre siden av gitarkortplukkene vanlig hvit.

Min bestilling

Disse kortplukkene inneholder 4 gitarplukker.

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Disse plekterkortene er laget av PVC og er derfor ideelle for å spille gitar. Du kan enkelt klikke ut gitarplukkene dine og klikke tilbake i kortet etter å ha spilt.

Tykkelser
0,96 mm.

Farger
Grunnfargen på plekteret er hvit. Du kan imidlertid laste opp ditt eget bilde. Med den hvite bakgrunnen har du alltid et fint trykkresultat.

Bilde
For best resultat anbefaler vi å laste opp et 300DPI-bilde. Er du usikker på resultatet? Da kan vi alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, dette er gratis.

Video

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.