Vintage gitarplukk – Svart

Hvem kjenner dem ikke? Fortidens plukker med de spesielle fargene. Vi tilbyr også disse valgene med mulighet for dine egne bilder, logoer eller tekster.

Vi har disse spesielle vintage gitarplukkene i forskjellige farger. Vi kan også trykke plukkene med hvit blekk som disse plukkene egner seg veldig godt til. Tykkelsen på disse gitarplukkene er 0,71 mm. Lag enkelt dine tilpassede gitarvalg med vår online designer. Bare last opp dine egne bilder eller legg til tekster. Har du problemer med vår online designer? Ta kontakt med oss for et tilpasset design.

Bestill dine egne trykte vintage gitarplukk nå.

Min bestilling

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av celluloid og er derfor ideelle for å spille gitar.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,71 mm.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.