Bassgitarplukk – Dobbeltsidig

Hvilken bassist vil ikke spille med sine egne egne valg? Vi har basshakkene i tre forskjellige tykkelser. Last opp enkelt bilder, logoer eller legg til tekst.

Bruk nettdesigneren til venstre og begynn umiddelbart å designe dine egne gitarplukk. Klarer du ikke å lage ditt eget design? Ta kontakt med oss slik at vi kan lage et skreddersydd design for deg.

Trykkede gitarplukker er også ideelle å bruke til reklamemateriell for bandet eller arrangementet. Det er ingenting mer personlig enn å dele ut dine egne gitarvalg til fansen din.

Mulighetene er endeløse! Så lag dine egne trykte plekter og bestill dem fra 6 stk.

Min bestilling

Tykkelse

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av celluloid og er derfor ideelle for å spille gitar. Du kan velge mellom en rekke tykkelser.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 1,00 mm – 1,20 mm og 1,50 mm.

Farge
Vi tilbyr for tiden hvite gitarplukker. Disse valgene er også en full fargetrykk mulig, og vi kan kantløse utskrifter. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.