Jazz – En side

Hvilken gitarist vil ikke spille med egne trykte plukker? Disse spesielle jazz-plektrene er ekstra fine å leke med og finnes i tre forskjellige tykkelser.

Lag dine jazzgitarvalg akkurat nå med vår online designer til venstre. Last opp enkelt bilder, logoer eller legg til dine egne tekster. Klarer du ikke å lage ditt eget jazzplektrum? Ta så kontakt med oss slik at vi kan lage et tilpasset design.

Disse gitarplukkene er også ideelle å bruke for å promotere bandet ditt eller distribuere til fansen. Så raskt lag dine egne jazzgitarvalg med nettdesigneren. Tilgjengelig fra 6 stk.

Merk: Dimensjonene er 23 mm * 25 mm.

Min bestilling

Tykkelse

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Disse gitarplukkene er laget av Celluloid og er derfor ideelle for å spille gitar.

Tykkelse
Tilgjengelig i 1,00 mm – 1,20 mm og 1,50 mm.

Farger
Vi tilbyr for tiden hvite plektre som grunnfarge. Fullfargetrykk er mulig på disse gitarplukkene, og vi kan trykke uten grenser. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bilde
For best resultat anbefaler vi å laste opp et 300DPI-bilde. Er du usikker på resultatet? Da kan vi alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, dette er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.