Wedding Card Picks

Er du en gitarist som skal gifte seg? Vil du dele lidenskapen din for gitaren med bryllupsgjestene dine? Ok, du er på R I G T H-plassen!
Overrask bryllupsgjestene dine med en original og uforglemmelig gave. Slutt å gi kjedelige gaver… velg og tilpass våre valg av bryllupskort og gi dem til foreldrene og vennene dine for å invitere dem til bryllupsseremonien, takke dem eller bruke dem som plassholder på bordrestauranten.

Ikke sløs tid, bruk vår nettdesigner og last opp bildet ditt.
Den vakreste dagen i livet ditt starter herfra!

Min bestilling

Disse kortplukkene inneholder 1 gitarplukk.

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Disse plekterkortene er laget av PVC og er derfor ideelle for å spille gitar. Du kan enkelt klikke ut gitarplukken og klikke tilbake på kortet etter å ha spilt.

Tykkelser
0,96 mm.

Farger
Grunnfargen på plekteret er hvit. Du kan imidlertid laste opp ditt eget bilde. Med den hvite bakgrunnen har du alltid et fint trykkresultat.

Bilde
For best resultat anbefaler vi å laste opp et 300DPI-bilde. Er du usikker på resultatet? Da kan vi alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, dette er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.