NFC gitarplukk – En side

Disse gitarplukkene inkluderer en spesiell NFC-brikke. Den er integrert i gitarplukkene slik at du ikke vil se den, eller til og med føle den. Med disse NFC-gitarvalgene kan du koble mer til fansen din for å gi dem eksklusiv tilgang til for eksempel backstage-opptak.

Bare flytt mobiltelefonen over gitarpluggen, så får du opp en popup på telefonen med URL-en som er i NFC-brikken.

Vi har tre forskjellige typer tykkelse tilgjengelig for øyeblikket. Vi starter med 0,88 mm NFC-valgene. De er den mest brukte tykkelsen over hele verden, og vi er veldig glade for å gjøre gitarplukkene så små med NFC-brikken inkludert.

Vi konfigurerer NFC-valgene dine med riktig URL eller funksjon før vi sender disse. Det er også mulig å endre den spesifikke URL-en etterpå. Vi trenger ikke NFC Guitar Picks for å gjøre det. Hvor flott er det!

Min bestilling

"*" indicates required fields

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av PVC og er derfor ideelle for å spille gitar. Du kan velge mellom en rekke tykkelser.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,88 mm – 1,00 mm og 1,20 mm.

Farge
Vi tilbyr for øyeblikket hvite gitarplukker. Disse valgene er også en full fargetrykk mulig, og vi kan kantløse utskrifter. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Video

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
What's NFC

What's NFC?

The tech involved is deceptively simple: evolved from radio frequency identification (RFID) tech, an NFC chip operates as one part of a wireless link.

Once it’s activated by another chip, small amounts of data between the two devices can be transferred when held a few centimeters from each other.

Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.