Veiledning for å hjelpe deg med å velge en gitar

Gitarplukkene å velge mellom

Som du vet, er et gitarplukker en ubesunget helt i gitarverdenen. Det er som en karakter i en film som jobber i skyggen. Når det gjelder gitarplukker, forblir de i fingrene til spillerne.

De fleste av de kjente gitaristene har sine tilpassede gitarvalg. Folk i Storbritannia kaller dem plekter, som betyr et hvilket som helst lite flatt “verktøy”. På den annen side bruker noen gitarister mynter som et valg. Uansett, et valg er et billig, men viktig tilbehør for en musiker som ikke koster mer enn 25¢. Du kan finne hundrevis av valg når du besøker en musikkbutikk. Videre tilbyr de tilpassede valg med navnet ditt eller bildet ditt på. Det er følgende ting du bør vurdere før du velger et valg.

Materialet til Custom Pick

De tilpassede eller andre gitarplukkene er laget av forskjellige materialer. De vanligste er imidlertid som følger:

Delrin

Det er en type plast som har en litt matt finish som gjør den lett å gripe. Se våre Delrin-gitarvalg.

Celluloid

En annen plast som er den vanligste sammenlignet med andre. Se våre Celluloid-gitarvalg.

Nylon

Nylon er et utmerket materiale for å lage gitarplukker da det gir ekstra grep. Se våre nylongitarplukker.

Form

Vel, det er mange former der tilpassede valg er tilgjengelige på markedet. Uansett er de delt inn i tre kategorier:

Liten: Som navnet tilsier, er disse valgene små i størrelse og ofte kjent som jazzplukk. Gitarspilling bruker det for mer fart.

Stor: Vel, de stort sett formede hakkene er enkle å holde, og alle de tre hjørnene er like.

Standard: Vel, det er den vanligste formtypen du kan finne hvor som helst. Den er også kjent som stil 351. Hvis du bare begynner med en gitar, vil denne formen være riktig for deg.

Tykkelse

Når det gjelder tykkelsen på en hakke, beskriver noen produsenter dem som tynne, middels, tunge og ekstra tunge, mens andre kan bruke millimetermålet.

Hvordan velge et utvalg?

Vel, mange spillere velger tynnere valg. Imidlertid er tykkelsen på en hakke kritisk. En tynnere hakke krever mer kraft for å presse gjennom alle strengene på gitaren. Kort sagt betyr en tykk hakke at du trenger mindre bevegelse for å lage en lyd. På den annen side trenger ikke gitaristen som lærer å velge et hakk tidlig en tynn plukk for å lage en lyd.

Noen av nybegynnere tror at noen valg er spesialdesignet for én musikkstil, noe som ikke er sant. Du må imidlertid lære å velge riktig valg for ulike musikkstiler. Hvis du spiller gitar i et studio, kan du velge et tykt valg. Men hvis du opptrer live, er et tynnere valg et utmerket valg for å unngå brudd på strengene på scenen. En nylonhakke er et godt valg for å unngå å miste den mens du svetter på scenen.

More information?

Would you like to request a free quote or more information about our products?
Then do not hesitate to contact us.