NFC gitarvalg

NFC gitarvalg

NFC Guitar Picks, gitarplukkene våre med integrert NFC-brikke er av høyeste kvalitet du kan få i disse dager. Vi tror også at tilbakemeldinger fra kunder er det viktigste for å gjøre gode forretninger. Vi lytter til kundene våre slik at vi kan gjøre produktet vårt enda bedre hvert år.

I 2014 investerer vi i produksjonen vår, nye materialer og enda flere produkter som du finner på nettsiden vår.

Vi kan levere dine personlige plekter i løpet av et par dager, og de har en god kvalitet.

NFC Guitar Picks, ditt personlige interaktive gitarvalg!

Alltid ønsket disse gitarplukkene? Klikk her for vår nettbutikk og produkter for å tilpasse.

Om oss

NFC Guitar Picks

Vårt merke “EigenPlectrum®” er produktet vi selger på ownguitarpicks.co.uk nettsiden. Siden 2007 startet jeg EigenPlectrum i mitt hjemland Nederland. Etter et par suksesser med å skrive ut tilpassede gitarplukker, ønsker jeg å selge gitarplukker over hele verden. Først av alt la jeg til Tyskland i denne listen over salgsland. Nå etter syv år er det på tide å la den personlige gitarverdenen med plekter-trykt nå EigenPlectrum – Ownguitarpicks.co.uk.

NFC gitarplukker er av den høyeste kvaliteten du kan få i disse dager. Vi tror også at tilbakemeldinger fra kunder er det viktigste for å gjøre gode forretninger. Vi lytter til kundene våre slik at vi kan gjøre produktet vårt enda bedre hvert år.

I 2014 investerer vi i produksjonen vår, nye materialer og enda flere produkter som du finner på nettsiden vår.

Vi kan levere NFC-gitarplukkene dine på et par dager, og de har en flott kvalitet.

Vi sender alle våre pakker med en sporingskode fra PostNL, slik at du kan se nøyaktig når pakken din skal leveres.

Nå selger vi våre EigenPlectrum Plectrums i: Nederland, Belgia, Luxemburg, Frankrike, Sverige, Tyskland og Spania. Med vår engelske nettside håper vi at vi kan dekke resten av verden. Gitarplektrum.

Vårt merke “EigenPlectrum®” er produktet vi selger på ownguitarpicks.co.uk nettsiden. Siden 2007 startet jeg EigenPlectrum i mitt hjemland Nederland. Etter et par suksesser med å skrive ut tilpassede gitarplukker, ønsker jeg å selge gitarplukker over hele verden. Først av alt la jeg til Tyskland i denne listen over salgsland. Nå etter syv år er det på tide å la den spesialtrykte gitarverdenen nå EigenPlectrum – Ownguitarpicks.co.uk.

NFC gitarvalg

Kontakt oss