Graverte trommestikker

Graverte trommestikker, våre trommestikker er av høyeste kvalitet du kan få i disse dager. Vi tror også at tilbakemeldinger fra kunder er det viktigste for å gjøre gode forretninger. Vi lytter til kundene våre slik at vi kan gjøre produktet vårt enda bedre hvert år.

I 2014 investerer vi i produksjonen vår, nye materialer og enda flere produkter som du finner på nettsiden vår.

Vi kan levere dine gitarplukker i løpet av et par dager, og de har en god kvalitet.

Graverte trommestikker, dine personlige trommestikker!

Graverte trommestikker? Klikk her for vår nettbutikk og produkter for å tilpasse.

Om oss

nwegen logo

Vårt merke “DutchPicks®” er produktet vi selger på ownguitarpicks.co.uk nettsiden. Siden 2007 startet jeg DutchPicks i hjemlandet mitt Nederland. Etter et par suksesser med å skrive ut tilpassede gitarplukker, ønsker jeg å selge gitarplukker over hele verden. Først av alt la jeg til Tyskland i denne listen over salgsland. Nå etter syv år er det på tide å la den spesialtrykte gitarverdenen nå DutchPicks – Ownguitarpicks.co.uk.

Våre graverte trommestikker er av den høyeste kvaliteten du kan få i disse dager. Vi tror også at tilbakemeldinger fra kunder er det viktigste for å gjøre gode forretninger. Vi lytter til kundene våre slik at vi kan gjøre produktet vårt enda bedre hvert år.

I 2014 investerer vi i produksjonen vår, nye materialer og enda flere produkter som du finner på nettsiden vår.

Vi kan levere dine gitarplukker i løpet av et par dager, og de har en god kvalitet.

Vi sender alle våre pakker med en sporingskode fra PostNL, slik at du kan se nøyaktig når pakken din skal leveres. Graverte trommestikker.

Nå selger vi våre DutchPicks i: Nederland, Belgia, Luxemburg, Frankrike, Sverige, Tyskland og Spania. Med vår engelske nettside håper vi at vi kan dekke resten av verden.

Våre produkter

Mer informasjon?

Ønsker du å be om et gratis tilbud eller mer informasjon om produktene våre?
Ikke nøl med å kontakte oss.