Egendefinerte valg for gitar

Egendefinerte valg for gitarbestilling er mulig fra september hos DutchPicks. Ikke bare dine egne trykte gitarplukker for din elektriske gitar, men også akustiske.

custom picks for guitar
custom picks for guitar

Alltid drømt om å spille med dine egne tilpassbare gitarplukk? Bestill nå dine egne spesialtilpassede gitarplukk med ditt eget trykk. Du kan lage designet selv på din PC/Mac. DutchPicks leverer ferdige maler slik at det er veldig enkelt å designe ditt eget plektrum og få det skrevet ut av oss.

Vi kan skrive ut alt, så la oss fortelle deg om dine eksakte tilpassede valg for gitar. Fra 1-fargetrykk til fullfargetrykk. Alt er mulig. Vi bruker alltid samme priser. Dette er for å unngå forvirring og for å gjøre alles egne tilpassbare gitarvalg mulig.

Ønsker du enkelttrykk eller dobbeltsidig, er du alltid på rett adresse med ditt eget gitarplukk. Vi tilbyr for tiden forskjellige tykkelser for tilpassede bilder for gitar. Vi stopper selvfølgelig ikke i utviklingen, og vi holder deg alltid informert om de siste nyhetene og de siste produktene.

Gaver gitarplukk

Pics gitar er også morsom som gave å gi bort til bursdag, bryllup eller andre anledninger. Dette er den ideelle gaven som du kommer over veldig original med.

Vårt merke “DutchPicks®” er produktet vi selger på ownguitarpicks.co.uk nettsiden. Siden 2007 startet jeg DutchPicks i hjemlandet mitt Nederland. Etter et par suksesser med å skrive ut tilpassede gitarplukker, ønsker jeg å selge gitarplukker over hele verden. Først av alt la jeg til Tyskland i denne listen over salgsland. Nå etter syv år er det på tide å la den spesialtrykte gitarverdenen nå DutchPicks – Ownguitarpicks.co.uk.

I 2014 investerer vi i produksjonen vår, nye materialer og enda flere produkter som du finner på nettsiden vår.

Vi kan levere gitarplukkene dine i løpet av et par dager, og de har god kvalitet.

Våre produkter

Mer informasjon?

Ønsker du å be om et gratis tilbud eller mer informasjon om produktene våre?
Ikke nøl med å kontakte oss.