Øko gitarplukk – gravert

Spørsmålet vi ofte fikk de siste årene var om vi også hadde miljøvennlige gitarplukker. Vi hadde aldri studert dette før fordi det også utgjør en stor forskjell når det gjelder lyd og komfort av hvilket materiale gitarplukkene er.

Vi har studert dette dypere og har kommet opp med miljøvennlige gitarplukker. Disse gitarplukkene er laget av Polylactic (melkesyre) og hvetehalm (vegetabilsk fiber). Dette gjør gitarplukkene biologisk nedbrytbare og ingen plast blir igjen i miljøet.

Onlinedesigneren er tilgjengelig på venstre side av denne siden. Klarer du ikke å designe gitarvalgene via nettdesigneren? Lag deretter et gratis design for dine valg og bestill deretter plukkene for deg.

Trykte gitarplukker er også ideelle for å promotere arrangementet ditt. Eller hva med å promotere ditt eget band ved å dele ut gitarplukkene?

Mot en miljøvennlig verden!

Min bestilling

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Disse gitarplukkene er laget av melkesyre og hvetehalm og er derfor biologisk nedbrytbare og perfekte for å spille gitar. Du kan velge mellom forskjellige tykkelser.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,71 mm og 0,88 mm.

Gravering
Graveringen er laget med laser. Det betyr at vi ikke kan fargelegge graveringen. Det er så å si påtrykt.

Bilde
For best resultat anbefaler vi å laste opp et 300DPI-bilde. Usikker på resultatet? Da kan vi alltid ta en prøve og sjekke bildet ditt, dette er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.