Nøkkelring – Kulekjede Svart

Ha alltid ditt valg for hånden ved denne nøkkelringen med sin egen trykte hakke! Med dette valget er det selvfølgelig mulig å spille gitar. Ikke mer søk, så når du er et sted!

Lag en nøkkelring til venstre på denne siden. Last opp enkelt bilder, logoer eller legg til din egen tekst. Har du problemer med vår online designer? Lag deretter et gratis design før vi trykker dine valg. Vennligst kontakt oss først.

Nøkkelringene er også veldig fine å gi i gave eller for å promotere ditt arrangement eller konsert. Mulighetene er endeløse.

Min bestilling

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av celluloid og er derfor ideelle for å spille gitar.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,71 mm.

Farge
Vi tilbyr for øyeblikket hvite gitarplukker. Disse valgene er også en full fargetrykk mulig, og vi kan kantløse utskrifter. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Vekt0.04 kg
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.