EPGrip – En side

Skyver du plekteret mens du spiller fra hendene? Da tilbyr vi et vakkert nytt alternativ til EPGrip. Velg blant de forskjellige grepene din favoritt, og du vil merke forskjellen umiddelbart mens du spiller. Plekteret har mer grep og faller mindre raskt ut av hånden.

EPGrip med eget bilde!
Vi trykker grepet med et spesielt blekk på plektrumet. Som et resultat blir det en helhet med trykket og du ser det nesten ikke. Du føler virkelig og det går.

Røde striper? Nei!
Grepene er gjort ekstra slående med fargen rød. Faktisk er dette et gjennomsiktig lag som trykkes mer over plekteret og her ser du nesten ingenting. Det er for illustrasjon å indikere nøyaktig hva grep er.

Min bestilling

  • Total

Beskrivelse

Produksjon / Leveringstid
Produksjonstiden er 1 til 2 virkedager. Leveringstiden avhenger av din valgte transportør og leveringsalternativ.

Materiale
Plukkene er laget av celluloid og er derfor ideelle for å spille gitar. Du kan velge mellom en rekke tykkelser.

Tykkelser
Du kan velge mellom disse tykkelsene: 0,46 mm – 0,60 mm – 0,71 mm – 0,88 mm – 1,00 mm – 1,20 mm og 1,50 mm.

Farge
Vi tilbyr for tiden hvite gitarplukker. Disse valgene er også en full fargetrykk mulig, og vi kan kantløse utskrifter. Dette lar oss gi plukket alle fargene du ønsker.

Bildekvalitet
For best resultat anbefaler vi å laste opp et bilde på 300DPI. Hvis du ikke er sikker på resultatet? Vi kan alltid lage et eksempel og sjekke bildet ditt, det er gratis.

Tilleggsinformasjon
Vekt0.04 kg
Templates
Last ned malene våre
En mal er et eksempel som du kan begynne å bruke med en gang. Det er et blankt gitarplukk som du kan designe selv.

Hvis du er ferdig med designet, kan du umiddelbart legge det til bestillingen din. Det er en egen opplastingsseksjon for dette i bestillingsskjemaet. Din logo vil da bli sendt til oss umiddelbart med tilbudet.

Last ned maler
This website uses cookies to improve your surfing experience. By surfing this website, you consent to the use of cookies.